Μαρτίου 01, 2009

Dolce & Gabbana ~the Makeup!

Ναι, ναι, καλά ακούσατε, το τρομερό ιταλιάνικο δίδυμο των Dolce & Gabbanna που κόντεψε να μας ντύσει Σισιλιάνες χήρες πριν από μερικά χρόνια και που ξεσηκώνει τις πωλήσεις στα καταστήματα καλλυντικών με το ευπώλητο Light Blue του, τώρα γιά νέες περιπέτειες σαλπάρει.

Μιά νέα σειρά μακιγιάζ με πρόσωπο την σούπερ-δημοφιλή (και λαοπρόβλητη) Scarlett Johansson με το -παράλογα- αντιθετικό σκανδιναβικό ονοματεπώνυμο.

Συσκευασίες λουσάτες και μια δόση παλιού χολλυγουντιανού γκλάμ για να μην ξεχνιόμαστε. Τα προΐόντα θα έχουν και μιά ακόμα διάσταση ~όμορφη μυρωδιά! Τα ρούζ θα ευωδιάζουν σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης...εεε...σαν τραντάφυλλα, εννοώ. Και οι μάσκαρα θα έχουν πιπεράτες νότες. Όλα αυτά εμπνεόμενοι από αναμνήσεις από την παιδική τους ηλικία. (Οι κακοπροαίρετοι μην το σχολιάζετε κακεντρεχώς ~των μαμάδων τους εννοούν, καλέ!) Tο πόνημα τελεί υπό την αιγίδα της Procter & Gamble Prestige Products, με συνεργασία της διάσημης μακιγιέζ-δημιουργού Pat McGrath.

Η κυκλοφορία θα είναι περιορισμένη σε επιλεγμένες μπουτίκ (κάτι από Armani μυρίζομαι) με τιμές από 20 μέχρι 60 δολλάρια (η μετατροπή σε ευρώ προμηνύει μια λογικού προυπολογισμού σειρά). Μένει να δούμε πότε θα έρθουν και στην Ελλάδα!

Pics Women's Wair Daily

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ax fainontai poly wraia anypomonw...Elpizw na min einai dysevreta!!!

Perfumeshrine είπε...

Γειά σου!! :-)
Προς το παρόν λένε ότι θα λανσαριστούν σε εκατό "πόρτες" (industry-speak για την διανομή) ανά τον κόσμο. Ε, πιστεύω μία τουλάχιστον απ'αυτές να είναι και στην Ελλαδίτσα μας. Άλλωστε τόσες πωλήσεις τους κάνουμε στα αρώματα, ε??