Φεβρουαρίου 24, 2009

Sebamed Cleansing Shower Oil

Κάποιες φορές η επιφοίτηση έρχεται από το πουθενά. Ήμουν στο φαρμακείο κοιτώντας τα μωρουδιακά και απαλά σαπούνια και διαβάζοντας ετικέτες συστατικών επί παντός προΐόντος (πάγια τακτική!) και νάσου και βλέπω ένα "λάδι για το ντούς" (shower oil στα ελληνικούλια της hair stylist και make-up artists αισθητικής μας...).
Η εταιρία που το παράγει είναι η γερμανική Sebamed, εταιρεία σοβαρή με ειδίκευση στα δερματολογικά προΐόντα για παιδιά και ευαίσθητες επιδερμίδες, αλλά χωρίς το γκλαμουράτο στυλιζάριμα άλλων παρόμοιων σειρών και χωρίς αξιώσεις του τύπου "νεαρές παρθένες μαζεύουν τα αιθέρια αποστάγματα στο τελευταίο γέρμα του φεγγαριού ψάλλοντας κέλτικους ύμνους".
Η ετικέτα με τα συστατικά και πάλι λέει όλη την αλήθεια ~βάση από παραφινέλαιο, με λάδι αβοκάντο και λεκιθίνη. Κι αυτό είναι όλο! Η αλήθεια του? Τέλειο ενυδατικό-καθαριστικό (καλά, δεν θα πνιγείτε στον αφρό βέβαια, δεν αφρίζει) για ένα μπάνιο που δεν ξηραίνει το ταλαιπωρημένο ή ευαίσθητο δέρμα, δεν γλιτσιάζει (η παραφίνη ξεπλένεται αρκετά καλά) και στη ζούλα λειτουργεί και ως τέλειο καθαριστικό προσώπου μέσα στο ντούς αν βιαζόμαστε! Προσοχή μόνο να μην πάει μέσα στα μάτια ~τσούζει!

Μπιτ παρά συγκριτικώς για τα 200ml του και ελάχιστη ποσότητα επαρκεί για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα αρώματα/χρώματα. Κατάλληλο και για μωρά.

Πληροφορίες και άλλα τινά στο Sebamed.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: