Αυγούστου 24, 2008

Lash Architect Mascara















Τι θέλουμε να κάνει μία μασκαρα? Να μη μας κάνει μασκαράδες! Αστειεύομαι βέβαια...χρειάζονται κι άλλα προσόντα για να περάσει τις εξετάσεις αυτό το μαγικό σωληνάριο απ'το απλά να μην μουτζουρώνει. Θέλουμε να βάφει κάθε βλεφαρίδα (και την πιό μικρή) γιά να δείξει όλο της το μήκος, να την καμπύλώνει και να την κάνει να δείχνει ακαταμάχητη. Αν τώρα δεν χρειάζεται και δικό της τροχόσπιτο για τα λοιπά αξεσουάρ (ψαλιδάκι βλεφαρίδων, χτενάκι για να ξεμπλέξουμε τα κομπάκια, αδιαβροχοποιητή από πάνω για την ξαφνική μπόρα κλπ, κλπ) και κοστίζει κάτω από το μέσο ημερομίσθιο της κυρίας που μας καθαρίζει το σπίτι, τόσο το καλύτερο!

Η μασκαρα Lash Architect της L'oreal φαίνεται πως ανταποκρίνεται σε όλα τα παραπάνω κριτήρια και παρουσιάζει αποδόσεις εντυπωσιακότερες της τιμής της.
Κυκλοφορει σε καρβουνιάρικο μαύρο για δραματικές εμφανίσεις, σε καφε-μαύρο για κάτι πιο διακριτικό και καφέ για τις ξανθές, καθώς και σε αδιάβροχη σύνθεση για τις κολυμβήτριες και τις παντός καιρού άφοβες.

Γιατι οι Αμερικανές να την αγοράζουν όμως στο ένα τρίτο της τιμής στην Ελλάδα? Ενα φλέγον ερώτημα εφάμιλλο του ζητήματος της λειψυδρίας ζητά απάντηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: