Οκτωβρίου 02, 2012

Christina Aguilera : κι από φωνή κορμάρα?

Καμιά φορά ξεχνάμε ότι το "από φωνή κορμάρα" δεν είναι μόνο ντόπιο φαινόμενο, κι ας είναι οι τηλεοράσεις, τα περιοδικά και τα "μαγαζιά" γεμάτα με τα θηλυκά και αρσενικά αντίστοιχα του Μαρτάκη (=άμα ακούσεις μελωδική φωνή να τραγουδά σωστά, γράψε μου...). Αν οι απαιτήσεις είναι τόσο μεγάλες για την Aguilera (που ομολογουμένως είναι φωνάρα) φαντάσου τι γίνεται για την άφωνη μέση κοπελούδα από το Καματερό που ονειρεύτηκε μια ζωή με παλκοσένικο και φώτα...δεν την γλυτώνει την νευρική ανορεξία!


Διαβάστε και φρίξτε:

«Στη διάρκεια του promotion για το άλμπουμ Stripped, το 2002, είχα κουραστεί να προσπαθώ να δείχνω ένα αδύνατο λευκό κορίτσι. Εγώ είμαι από το Εκουαδόρ αλλά οι άνθρωποι αισθάνονται πιο ασφαλείς όταν με περνούν για αδύνατο, λευκό κορίτσι με μπλε μάτια. Την επόμενη φορά που με είδε η εταιρία μου ήμουν πιο παχουλή, πιο μελαχρινή και με σκουλαρίκια παντού. Αυτό δεν ήταν και εύκολο να το καταπιούν γιατί είχα παχύνει περίπου 8 κιλά κατά τη διάρκεια του promotion και της περιοδείας. Συγκάλεσαν έκτακτο meeting για να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι είχα παχύνει. Βασικά μου είπαν ότι η αλλαγή στα κιλά μου επηρεάζει πολλούς ανθρώπους και πολύς κόσμος που δουλεύει στην εταιρεία θα έμενε άνεργος αφού εγώ δεν θα πουλούσα δίσκους ή εισιτήρια για τα shows πια, επειδή ήμουν χοντρή», θυμάται η Christina η οποία συμπλήρωσε πώς «ήμουν νέα και έχασα τα κιλά γρήγορα και ήμουν αδύνατη σαν οδοντογλυφίδα στο promotion του Back to Basics το 2006».

Στη νέα της περιοδέια [η Aguilera] αναγκάστηκε να τους πει: «Δουλεύετε με ένα χοντρό κορίτσι. Καλό είναι να το ξέρετε και να το χωνέψετε. Χρειάζονται υπενθύμιση μερικές φορές ότι δεν τους ανήκω. Είναι το σώμα μου και το σώμα μου δεν βάζει πια κανέναν σε κίνδυνο να χάσει λεφτά. Το σώμα μου δεν είναι σε διαπραγματευση με αυτό τον τρόπο πλεόν».

 Μην πάμε μακριά...και την Adele με την αγγελική φωνή δεν την κατσάδιασε ως χοντρή ο Lagerfeld, τρομάρα του? quotes via queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: