Μαρτίου 05, 2011

Μαλλιά...κουβάρια!





Οι τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011 μας θέλουν με μαλλιά σε εξεζητημένες πλέξεις (κοτσίδες, κότσοι κι όλα τα καλά), με μαλλιά "άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα" ή -σχιζοφρενικως- απ'την άλλη sleek και κολλημένα. Ιδού χαρακτηριστικές εικόνες από τα παρισινά shows.

φωτο marie-claire

2 σχόλια:

Anna είπε...

Αυτα τα "αποδομημένα" μαλλιά μου κάνουν λίγο οικονομική κρίση, δεν έχω λεφτά για κομμωτήριο κλπκλπ. Απ'την άλλη είναι πρακτικά ακριβώς για τους ίδιους λόγους. Μόνο που ρε γμτ δεν μπορώ ποτέ να τα πετύχω τόσο ανέμελα ωραία μόνη μου, τα σκασμένα όπου θέλουν πάνε! Κανένα tip?

Perfumeshrine είπε...

Μάλλον πρέπει να έχουν τόνους "προΐόν" επάνω τους στις φωτογραφήσεις γιατι αν και αποδομημένα δεν κουνιούνται και πολύ αν προσέξεις.
Καλύτερα είναι να μην αφήσεις τα μαλλιά τελείως στην τύχη τους μετά το λούσιμο, να δώσεις λίγο φόρμα με τα χέρια με κάποιο προΐόν που σου ταιριάζει στον τύπο μαλλιών (αφρό, τζελ, κερί) και να τα χτενίσεις κάπως, αφήνοντας τσουλούφια στο στεφάνι του προσώπου κατόπιν να είναι λίγο πιο ανέμελα.
Μπορείς πάντα βέβαια να χτενιστείς άψογα και μετά να βάλεις μπρος τον ανεμιστήρα στην υψηλή ταχύτητα και να κάτσεις δυο λεπτά μπροστά (εγγυημένη αποδόμηση), αλλά το βρίσκω μάλλον μαζοχιστικό και μόνο για όσες έχουν ιδιαίτερη άνεση χρόνου...