Απριλίου 08, 2009

Lolita Lempicka και στο μακιγιάζ!

Η γνωστή σχεδιάστρια, που έχει ασχοληθεί με μεγάλη επιτυχία με τα αρώματα (Lolita Lempicka σε άπειρες παραλλαγές και limited edition συσκευασίες, L de Lolita Lempicka, Lolita au Masculin) τώρα λανσάρει και μακιγιάζ! Το πρώτο προΐόν που λανσάρεται αυτή την άνοιξη λέγεται ‘Mon Rose’ (=τριανταφυλλένιο μου) κι είναι ένα μπλάσερ/ρουζ για τα μάγουλα με ροδαλή λάμψη σε ένα κομπακτ κουτί στολισμένο με χρυσά φύλλα κισσού (υπενθυμίζω ότι τα φύλλα κισσού είναι κάτι σαν έμβλημα της φίρμας, γιατί συμμετέχουν και στο ευπώλητο άρωμα και στην λαχταριστή του συσκευασία).
Η μάλλον υπερδραστήρια σχεδιάστρια συνεργάστηκε και με εταιρεία οργανισκών μισκότων (Bonneterre) και με τεχνολογικούς παραδείσους (Nissan Micra και cell phones Samsung) για το νοσταλγικό και παραμυθένιο στυλ της.

Photo osmoz.com

2 σχόλια:

Peggy είπε...

Ωχ τρέμει η τσεπούλα μου πάλι. Αυτα τα καλλυντικάκια σε αυτές τις σούπερ ουάου συσκευασίες με τρελαίνουν. Μάλλον πρέπει να αλλάξω σπορ μου φαίνεται.Χιχιχιχι!

Perfumeshrine είπε...

Καλή μου με μεγάλη καθυστέρηση, σου απαντώ. Sorry!
Δεν είναι τρομερά δελεαστικά? Και μόνο το πακετάρισμα αρκεί για την τέρψη των ματιών...Μάλλον μας έχουν μυριστεί μου φαίνεται!