Φεβρουαρίου 26, 2011

Dita Von Teese: Τώρα βγαίνει και σε άρωμα!


Η φοβερή και τρομερή στρίπερ/burlesque artist αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της άρωμα μέσα στο τσουνάμι επώνυμων αρωμάτων διασήμων και...λιγότερων διασήμων.
(Για να καταλαβαινόμαστε, αυτό σημαίνει ότι ακόμα και παίκτες σε reality TV όπως η αδικοχαμένη Jane Goody δημιούργησαν και -ναι- πούλησαν τα δικά τους επώνυμα αρώματα).

Περιέργως η Dita φαίνεται είναι και δεν είναι ευρέως γνωστή, αφού αρχικά την απέρριψε ο κολοσσός στο είδος Coty Inc. (που εκδίδει αρώματα διασημιοτήτων με το τσουβάλι μαζί με τον έτερο γίγαντα Parlux). Πιθανόν το κοινό της είναι πιο μετρημένο αλλά και πιο υποψιασμένο. Εν πάση περιπτώσει, η αγαπητή Dita, που λατρεύει εδώ και χρόνια το ρετρό άρωμα Houbigant Quelques Fleurs, πείσμωσε και διαμήνυσε στο Twitter της ότι η προσωπική της δημιουργία (αγκαλιά με τους διάσημους αρωματοποιούς που την ανέλαβαν, ντε!) δεν θα είναι μια μπανάλ μυρωδιά σαν αυτές που δραπετεύουν από κάθε Χόντο που σέβεται τον εαυτό του. " Όχι φρούτα, όχι βανίλλια, όχι καραμέλα" είναι το συνθημά της και εμείς δεν μένει παρά να δούμε πού το πάει...Ακούγεται ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: