Φεβρουαρίου 06, 2009

Guerlain Rouge G

Το καινούργιο κραγιόν χειλιών της Guerlain σκοπεύει να μας φέρει πιό κοντά στην τελειότητα. Μία μείξη παλαιού και νέου και μια συσκευασία που ενώνει τα δύο στοιχεία ~το παραδοσιακό καθρεφτάκι "είμαι πολύ κοκέτα και μου φαίνεται" ενσωματωμένο στη θήκη του προΐόντος και η επιλογή του αερο-τεχνο-δυναμικού ασημί στην κάψουλα/σφαίρα "είμαι στην τελευταία γραμμή των εξελίξεων, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?". Με οχι και τόσο κρυφό υπαινιγμό hit the spot συχρονίζεται με τις τάσεις που μικρότερες αλλά cult μάρκες του χώρου ακολουθούν.
Η ποιότητα του χρώματος φαίνεται πως θα ακολουθήσει την -ομολογουμένως πάγκαλη- παράδοση των αντίστοιχων προΐόντων του γαλλικού οίκου. Το παιχνίδι παίζεται στη συσκευασία κι εσείς το μαθαίνετε πρώτοι (είδηση σημερινή, ζεστή!)

Πρεμιέρα κάνει στις προθήκες του οίκου στα πολυκαταστήματα στις 1 Απριλίου.

Pic wwd.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πω πω δεν μπορώ να κρατηθώ. Φαίνεται τρομερή η συσκευασία του. Θα πάρω τουλάχιστον ένα οπωσδήποτε. Είναι από τις ποιο όμορφες συσκευασίες καλλυντικών που έχω δει. Η τιμή να δούμε πόσο θα πάει? Χαλάλι όμως.

Perfumeshrine είπε...

Είμαι σίγουρη πως θα είναι τσουχτερούτσικο (όλοι ανεβάζουν τις τιμές τους), αλλά είναι αλήθεια πως είναι σούπερ ντιζαΐνάτο! Υποθέτω πως πατάς το "κουμπάκι" και εκτοξεύεται η "σφαίρα" του κραγιόν (σαν θηλυκός ελβετικός σουγιάς ένα πράγμα, ε??) Τουλάχιστον και η ποικιλία των χρωμάτων να'ναι καλή και ψήθηκα.