Φεβρουαρίου 16, 2009

Linda Cantello & Giorgio Armani Cosmetics ~Συμμαχία Τιτάνων

Η συνεργασία που όλοι οι Armanomaniacs (κι είναι πολλοί!) περίμεναν είναι πλέον γεγονός. Η βετεράνος της βιομηχανίας ομορφιάς καλλιτέχνης-μακιγιέζ Linda Cantello υπέγραψε με την Giorgio Armani Cosmetics (η οποία ανήκει στον υπερ-γίγαντα L’Oréal) για συνεργασία σε διεθνές επίπεδο.

Δεδομένου ότι έχει συνεργαστεί με άπαντα τα μεγάλα ονόματα της φωτογραφίας μόδας και ομορφιάς (από τους κλασσικούς Irving Penn και Richard Avedon ως τους μεταμοντέρνους Steven Klein και David Sims) και όλες τις Βίβλους του στυλ με Σ κεφαλαίο (Vogue, Harpers Bazaar, I-D, Dazed and Confused), το πράγμα υπόσχεται εντυπωσιακές και μπιτάτες εξελίξεις σε μια σειρά ομορφιάς που ήδη αποτελεί αντικείμενο cult λατρείας ανάμεσα σε όσους γνωρίζουν, τόσο χάρις στην σούπερ μινιμαλιστική και διακριτικά πολυτελή συσκευασία όσο και στις υπέροχες υφές.

Τα δείγματα δουλειάς της από προηγούμενες φωτογραφήσεις μιλούν από μόνα τους, αλλά και η αιθέρια ακουαρέλα στα φίνα χαρακτηριστικά που βλέπουμε δίπλα πάλι δική της δημιουργία είναι από προηγούμενη συνεργασία με τον οίκο Armani για τις επιδείξεις μόδας του Σεπτεμβρίου 2008. Πολύ chic, πολύ upper class, πολύ Armani! Αναμένοντας τις δημιουργίες της για τον μίνιμαλ οίκο στα καθ'ημάς λίαν συντόμως, οπότε μία φέτα θεσπέσιων σύνεργων ομορφιάς μπορεί να προσγειωθεί και στο δικό μας πιάτο! Η πλήρης σειρά μακιγιάζ και η Privé σειρά αρωμάτων του Giorgio Armani βρίσκονται στις προθήκες του Hondos Center στην Ομόνοια και στην οδό Μέρλιν 6, στο Κολωνάκι, ήδη από το φθινόπωρο. Μία βόλτα γιά ανανέωση του νεσεσέρ ενόψει άνοιξης επιβάλετται.

Φωτό: joemanagement.com,stylecaster

Δεν υπάρχουν σχόλια: