Ιουλίου 27, 2012

Lancome Ombre Hypnose: νέα στο μακιγιάζ ματιών


Οι ομολογουμένως ευχάριστες στην χρήση σκιές της Lancôme ανανεώνονται σε μονές συσκευασίες και νέο χρωματολόγιο με την ονομασία Ombre Hypnôse (και καλά σε πλήρη αντανάκλαση της διάσημης μάσκαρα και του αρώματος, ένα copyrighted όνομα, πολλές χρήσεις!) Τα χρωματάκια δείχνουν πολύ χαριτωμένα, ειδικά αυτά τα γκριζουλιά μπλέ και το δεξιό δεξιό ροζ-μπεζ από την δεύτερη σειρά από πάνω (που κάτι μου λέει είναι επανέκδοση αυτού του αγαπημένου discontinued που έψαχνα για χρόνια!!)


2 σχόλια:

Leinti nti είπε...

η ποιότητά τους είναι άφθαστη. παρόλα αυτά η μάρκα μου είναι ''βαρετή''. Δεν υπάρχει κάτι που να με τραβά στο στάντ τους, μιας και το ίματζ τους είναι βαρετό. Πχ ο Ντιόρ, επίσης μπουρζουά μάρκα, έχει καταφέρει να τραβήξει νέο κόσμο (και εμένα μαζί) επειδή έχει ωραίες ''νεανικές΄'' συλλογές, ένα ίματζ χαριτωμένο και σέξυ ταυτόχρονα (όλες θέλουμε να γίνουμε ''γατούλες'' σαν την μπαρντό)

Perfumeshrine είπε...

ΛΔ,

εχεις κάποιο δίκιο για το ίματζ της μάρκας, δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Αλλά έτσι είναι! (δες και τα αρώματά τους, όλα είναι παρουσιασμένα μανταμέ).

Στον Ντιόρ ναι, πνέει νεανικότερος αέρας, αλλά προσωπικά η παρουσίασή του μου κάνει λίγο κιτς τα τελευταία χρόνια -πολλά τρουκ σαν γαλονάδες καραβανάδες, πολύ Galliano ενέσκυψε σαν ακρίδα, πολύ J'Adore Dior λόγκο παντού.... (και βέβαια μισώ την LVMH-ποίηση των κλασσικών τους αρωμάτων που τα έχει κάνει σκιές του εαυτού τους). Το μακιγιάζ πάντως πάντα το ελέγχω, έχουν ωραία πράγματα!
Και ναι, έχουν πιάσει τον παλμό στο ότι οι κοπελιές θαυμάζουν/ζουμε αυτό το γατίσιο της Μπαρντό. :-)