Οκτωβρίου 07, 2011

Giogio Armani, Acqua και Acqua Di Gioia Essenza

O GIORGIO ARMANI επίσημος υποστηρικτής της ετήσιας έκθεσης Φωτογραφίας στο Παρίσι, παρουσιάζει την έκθεση «ACQUA» με θέμα το «Νερό», η οποία θα λάβει χώρα στις 10 με 13 Νοεμβρίου 2011 στη κεντρική αίθουσα του μουσείου GRAND PALAIS.

Έργα από τρία πολύ σημαντικά μουσεία του κόσμου, το New York International Center of Photography στη Νέα Υόρκη, το Elysée Museum στη Λοζάνη και την Tate Modern στο Λονδίνο, θα συγκεντρωθούν στην έκθεση PARIS PHOTO.
Ο ίδιος ο κύριος Armani έχει επιλέξει από αυτά τα μουσεία, ορισμένα εμβληματικά για τον ίδιο έργα, με κυρίαρχο στοιχείο το πάντα νερό, που τόσο πολύ αγαπάει, τα οποία θα εκτεθούν σε ειδικό σημείο μέσα στην έκθεση.

Να θυμίσουμε την πρωτοβουλία Acqua for Life του GIORGIO ARMANI το 2011, με την οποία συγκεντρωθήκαν πάνω από 43 εκατομμύρια λίτρα ασφαλούς νερού για περίπου 27.000 ανθρώπους στη Γκάνα, με την αγορά των αρωμάτων Acqua Di Gioia και Acqua di Gio, δύο αρωμάτων που βρίσκονται από τη φύση τους σε αρμονία με το νερό.
Eπίσης μέσα στον Οκτώβρη κυκλοφορεί η νέα αρωματική δημιουργία του οίκου ARMANI, το Acqua Di Gioia Essenza.


Πρόκειται για μια πιό συμπυκνωμένη εκδοχή του αρχικού αρώματος, με μέντα, ανοιξιάτικα άνθη λεμονιάς, ροζ πιπέρι και τρία είδη γιασεμιού (ένα εκ των οποίων είναι το wrightia religiosa). H βάση του αρώματος περιέχει Cashmeran (ένα αισθησιακό συνθετικό αρωματικό που θυμίζει σουέτ και καθαρό δέρμα), κέδρο και μάυρη ζάχαρη.

Acqua di Gioia Essenza 50ml
69€
Acqua di Gioia Essenza 100ml
90€

Δεν υπάρχουν σχόλια: