Αυγούστου 02, 2011

Garnier Ambre Solaire Λάδι Μαυρίσματος SPF30 (και 20 και 10...)

Το Λάδι μαυρίσματος με δείκτη προστασίας SPF 30 (Ambre Solaire Golden Protect Oil) αρχικά μου έκανε ψιλομούφα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Τα λάδια γενικά δεν μπορούν να ενσωματώσουν στην φόρμουλα τον αρκετά υψηλό και ευρύ δείκτη προστασίας που απαιτείται από τον συνειδητοποιημένο λάτρη του ήλιου αλλά και του ωραίου δέρματος. Όμως, ένα λαδάκι για την ηλιοθεραπεία είναι αισθησιακό προΐόν, πώς να το κάνουμε! Κοντά στα γνωστά μου 50άρια του φαρμακείου, λοιπόν, πήρα και το Ambre Solaire Λάδι Μαυρίσματος SPF30 με την σκέψη "ας είναι, για τις γάμπες θα την κάνει την δουλειά του". (Υπάρχει και με δείκτη 20 και με δείκτη 10).

Λοιπόν, μετά από τουλάχιστον δύο μπουκάλια που έχω καταναλώσει ηδονικά απλώνοντας το κυριολεκτικά παντού (μυρίζει υπέροχα, σαν εξωτικό tiare και υλάνγκ-υλάνγκ), μπορώ να δηλώσω πως είχα μάλλον άδικο, είναι κάθε άλλο παρά μούφα. Προστατεύει αποτελεσματικά, κρατάει υγρασία χάρις στο βούτυρο karite, είναι απολαυστικό στην χρήση, πρακτικό γιατί βγαίνει σε σπρέυ, και αξίζει τα 12-14 ευρώ του πλήρως.

H Garnier το παρουσιάζει ως εξής: "Το λάδι μαυρίσματος που παραδοσιακά εκτιμάται από τους λάτρεις του ήλιου , είναι μια εξαιρετική σύνθεση που θρέφει την επιδερμίδα και είναι ευχάριστη στη χρήση". Πράγματι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: