Ιανουαρίου 23, 2010

Helena Rubinstein Wanted

Το πρώτο άρωμα της Rubinstein μετά από 25 χρόνια (το Barynia κυκλοφόρησε το 1985) έχει για ηγερία του την νεανίζουσα Demi Moore, σε μια καμπάνια μάλλον αισθησιακή.Αν κι ευχάριστο, το Wanted μου έφερε στο μυαλό το Dolce & Gabanna The One, σε μιά πιό ελαφριά, πιό όξινη χροιά και με πιό ξυλώδεις παρά ανατολίτικες νότες βάθους. Η Magnolia Grandiflora έχει εξελιχθεί σε μεγάλο τρέντ kαθώς φαίνεται, καθώς όλο και σε κάποιο νέο άρωμα την βρίσκουμε.

Εδώ οι αρωματοποιοί Dominique Ropion και Carlos Benaim του κολοσσού IFF (που παράγει αρώματα για γνωστές εταιρείες) έπιασαν την μανόλια και της έκαναν...στεγνό καθάρισμα. Τι εννοώ? Το άρωμα θυμίζει έξοδο από σάουνα, το δροσερό συγκριτικά αεράκι να σού'ρχεται στο πρόσωπο, οι πόροι να έχουν βγάλει ό,τι είχαν να βγάλουν (ελπίζω οι αναγνώστες μας να μην σκεφτούν "μάκα"!) και μια ευωδιά από καθαριστικό πατώματος Αζαξ Γιορτή Λουλουδιών της Άνοιξης (στο πράσινο μπουκάλι) και white musks να πλανάται στον αέρα του πολυτελούς σπα.
Με δυό λόγια, καλούτσικο, εγώ δεν θα πάρω! Φαντάζομαι όμως ότι η σύλληψη κάτι είχε να κάνει με την φιλοσοφία "είμαστε εταιρεία καλλυντικών, προωθούμε τον σωστό καθαρισμό του δέρματος κλπ κλπ." Εντάξει βρε κουτό, το'πιασα το υπονοούμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: