Νοεμβρίου 02, 2008

Βάλτε τις μάσκες!

Ξέρω, ξέρω...η ανατριχιαστική εικόνα της πολυκαιρισμένης πορσελάνης ή του φρικιαστικού Στοιχειού από τον Πράσινο Βάλτο έχει στοιχειώσει το ασυνείδητό σας (όπως και το δικό μου) όταν η λέξη "μάσκα" χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με οτιδήποτε άλλο εκτός από Απόκριες...
Οι καινούργιες μάσκες όμως είναι high-tech με υφή αδιόρατη που ούτε που φαίνεται (αν δεν το ομολογήσετε εσείς σε όσους σας χτυπήσουν το κουδούνι την φρούδα εκείνη ώρα) και ίσως μας κάνουν να αλλάξουμε γνώμη, τελικά. Η πολύ γνωστή Ελληνική εταιρεία φαρμακείου Apivita έχει δημιουργήσει μιά πληθώρα προιόντων γιά σχεδόν κάθε ανάγκη που ούτε που υποψιαζόσασταν ότι είχατε ~μάσκες προσώπου κλασσικά σε μεγάλη γκάμα ιδιατεροτήτων και αποτελεσμάτων, για το σώμα πιο ολιστικά, για τα πόδια για όσες αρέσκονται στο ατέλειωτο shopping ή και τους άντρες της παρέας που νιώθουν τα άμοιρα τα ποδαράκια τους να τους εγκαταλείπουν ώρες-ώρες και θέλουν λίγη στοργή και Προδέρμ, για το στήθος για αναζωογόνηση και για τα μάτια για ξεκούραση και πρόληψη.
Το καλύτερο όμως είναι ότι κυκλοφορούν σε φακελάκια μιάς δόσης! Ναι, σαν τον στιγμιαίο καφέ περίπου, μπαίνει και στην κωλότσεπη στη ζούλα κι έξω από την πόρτα! (σοβαρά τώρα, πόσα μπουκάλια και σωληνάρια να κουβαλήσει κανείς στις εκδρομές και τα ταξίδια?)
Η top of the tops επιλογή? Η Eye-zone mask with gingo biloba. (τι είπες τώρα, πολύ εξωτικό!) Είναι τόσο απολαυστική η υφή της και τόσο υπέροχα απαλό το αποτέλεσμά της που είναι μούρλια για χρήση σε όλο το πρόσωπο. Να μη σας πώ ότι σε προκαλεί να μην την ξεπλύνεις. Κι ούτε ίχνος παρά μόνο όμορφη επιδερμίδα. Εγώ μάλλον δεν θα περιμένω πια μόνο τις Απόκριες ~εσείς?

Φωτό από Apivita

Δεν υπάρχουν σχόλια: